Urząd Miasta Lublin

• Realizacja  działań pomocy psychologicznej i psychoterapii dla osób z syndromem Dorosłych Dzieci Alkoholików” projekt sfinansowany z Gminnego Programu Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych dla Miasta Lublin na 2021 rok.

Celem projektu jest zwiększanie dostępności do specjalistycznej pomocy dla członków rodzin z problemem alkoholowym poprzez wspieranie procesu zdrowienia i rozwoju dorosłych osób dotkniętych syndromem Dorosłych Dzieci Alkoholików mieszkających lub uczących się w Lublinie w okresie od 01.04.2021 do 31.10.2021 r. W ramach projektu oferujemy bezpłatne wsparcie: indywidualna psychoterapia lub indywidualne poradnictwo psychologiczne. Główny realizator: Ewa Bartos.

• „Prowadzenie działań dla ofiar przemocy w rodzinie” projekt sfinansowany z Gminnego Programu Profilaktyki i Rozwiązywania Problemów Alkoholowych dla Miasta Lublin na 2021 rok.  Celem projektu jest zwiększanie dostępności do specjalistycznej i interdyscyplinarnej pomocy dla osób doświadczających przemocy w rodzinie poprzez umożliwienie  skorzystania z prawnego poradnictwa indywidualnego oraz psychoterapii indywidualnej i grupowej w tym zakresie od 01.04.2021r. do 30.11.2021r. Projekt skierowany do osób mieszkających lub uczących się na terenie m. Lublin. W ramach projektu można skorzystać z bezpłatnej psychoterapii indywidualnej, indywidualnego poradnictwa prawnego oraz grupy psychoterapeutycznej dla osób doświadczających przemocy w rodzinie.

Więcej informacji / zapisy: tel. 783 510 310, 535 000 523, cpi@stowarzyszeniebonafides.